logo Sigma AppDev

O echipa pregatita

Mircea Taune CEO / Project Manager Leader-ul si fondatorul Sigma Appdev, este acea persoana care incearca sa invete si sa inspire in acelasi timp. Cea mai buna parte a sa este echipa pe care o are acum in spate.
Eliza Ciobanu Marketing Manager Printre pasiunile ei cele mai mari se numara dansul, hiking-ul si calatoritul. Desi abia si-a inceput cariera profesionala, stie ca are un drum lung in fata cu multe oportunitati si este pregatita sa le accepte pe toate
Alexandra Petraru Programator A crescut intr-un oras mic de langa Iasi si nu si-a imaginat vreodata ca va ajunge sa lucreze intr-o echipa care sa-i ofere atatea satisfactii. Acum isi ajuta partenerii in a gasi cele mai bune solutii pentru clientii nostri, iar in timpul liber ii place sa calatoreasca si sa citeasca.
Vladut Stegariu Programator Atunci cand Vladut nu programeaza, schimba cafeaua cu berea si biroul cu terasa. Este innebunit dupa catei, ii place sa gatesca si sa se joace pe pc.
Bianca Tacutanu Programator Principiul dupa care se ghideaza in fiecare zi suna cam asa: "Conditia adevaratului succes nu se gaseste în efortul aprig si spectaculos de-o clipa, ci în repetarea zilnica a unor mici eforturi." O zi reusita pentru mine este o zi in care adun cunostinte noi in cutia sufletului meu.