logo Sigma AppDev

Sigma Management

Aplicatia creata de noi a fost gandita pentru a veni in sprijinul cluburilor sau firmelor ce functioneaza pe baza de abonament sau sedinte. Ideea de baza a aplicatiei este de a usura gestionarea cursantilor si a abonamentelor, renuntand in totalitate la agende si tabele excel.

Datorita acestui sistem este mult mai usor sa tii evidenta prezentelor, a datelor clientilor, a abonamentelor acestora cat si a veniturilor in afacerea ta.

Mereu in control

Stim cat de greu este sa iti monitorizezi afacerea mai ales daca este extinsa pe mai multe locatii. Asadar, sistemul nostru vine in ajutor permitandu-ti sa ai grija de prezente, cursuri si orarul acestora, stiind mereu ce activitati au loc in fiecare locatie a clubului tau.

Organizare imbunatatita

Toti clientii intr-un singur loc – este mult mai usor sa tii evidenta clientilor datorita interfetei cu doua pagini a sistemului nostru. Fiecare client este important si are un loc asigurat in baza de date a sistemului si poate fi sters doar de catre admin.

Date exacte

Sistemul ofera posibilitatea de creare a unor statistici finaciare realizate pe baza prezentelor si incasarilor lunare, dar poate genera si statistici preferentiale pentru fiecare client in parte.

Aplicatie mobila

Nimic mai simplu decat o aplicatie mobila. Reprezinta un mod eficient prin care membrii clubului isi pot verifica statusul abonamentului, istoricul, cat si prezenta la cursuri.